26e Nationale Distributiedag (NDD)

Graag nodigen wij u uit voor onze 26e Nationale Distributiedag (NDD) met als titel ´Focus on Business; scoren met sectoren` op dinsdag 28 mei a.s. in Theater De Lievekamp in Oss.

Het programma biedt u inzicht in de specifieke eisen en wensen van de supply chain in verschillende sectoren. Wat verwachten buitenlandse producenten van de Nederlandse (logistieke) dienstverleners? Waaróm kozen zij voor Nederland. Wat zijn de voor- en nadelen van Nederland ten opzichte van bijvoorbeeld Duitsland en België? Hoe kan de Nederlandse logistieke sector aantrekkelijk blijven voor buitenlandse bedrijven uit deze sectoren? En op welke punten kunnen we nog verbeteringen aanbrengen in ons vestigingsklimaat om zodoende de concurrentie voor te blijven? Inspirerende sprekers van gerenommeerde bedrijven uit de Verenigde Staten en Europa geven hun visie. Ook hoort u hoe de rol van logistiek in de Topsectoren versterkt kan worden.

Kijk op www.ndd-congres.nl voor het programma en schrijf u snel in!

Deze dag wordt mede georganiseerd door de Gemeente Oss en Logistiek Platform Oss. Als lid van NDL/HIDC of relatie van de medeorganisatoren bieden wij u graag de mogelijkheid om de NDD te bezoeken tegen de speciale prijs van € 175,00 ex BTW (in plaats van € 595,00).

Deelnemers ontvangen een week voorafgaand aan het congres een bevestiging, inclusief routebeschrijving.

Wij zien er naar uit u in Oss te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

 

Dirk ’t Hooft

Algemeen Directeur